CHIȘINĂUL ÎȘI ALEGE PRIMARUL! VEZI EVENIMENTELE ÎMPREUNĂ CU NOROC.TV

Adăugat pe: 20 mai 2018

Prezența la vot în timp real!

______________________________

Ora 9:15 // Premierul Pavel Filip şi-a exprimat dreptul de vot chiar de dimineață, fiind însoțit la urne însoţit de soţia sa. Prim-ministru a votat pentru un primar care să muncească şi să rezolve problemele locuitorilor Capitalei.

"În calitate de locuitor mă îngrijorează ce se va întâmpla cu Capitala în continuare. Am votat pentru un primar care să vină să muncească şi să nu folosească alegerile locale drept trambulină pentru cele din toamnă. Cetăţenii s-au săturat de declaraţii populiste şi politice din cadrul primăriei de către cei care vor să folosească primăria în calitate de tribună pentru astfel de decalarţii. Nu avem nevoie de un primar guraliv, ci de unul care să rezolve problemele locuitorilor Capitalei. Cu toţii vrem să trăim într-o Capitală curată, unde locuitorii beneficiază de servicii calitative cu o infrastructură dezvoltată şi mai puţin contează bătăliile pe dimensiunea politică", a menţionat Pavel Filip.

Ora 9:00 // Premierul Pavel Filip își exprimă votul.

Ora 8:30 // Informații utile! Persoanele care din motive de sănătate sau din alte motive temeinice nu se pot deplasa la secția de votare pot vota la locul aflării. În ziua alegerilor, cererile pentru urna mobilă pot fi făcute în scris până la ora 15.00, dacă se prezintă și un certificat medical.

Ora 8:10 // Aproape 6 mii de chișinăuieni au votat în prima oră a zilei alegerilor. 47,65% dintre aceștia sunt femei și 52,35% - bărbați.

 

 

Ora 8:10 // Declarații - Dorin Chirtoacă: ”Am votat pentru o relație corectă a primarului cu alegătorii săi. De aceea am ajuns la alegeri pentru a pune capăt uzurpării si pentru a continua dezvoltarea europeană a Chișinăului.”

Ora 8:00 // Dorin Chirtoacă își exprimă dreptul la vot

Ora 7:50 // CECCC: Toate secțiile din Chișinău au fost deschise fără incidente!

Ora 7:45 // Briefingul Consiliului electoral de circumscripție electorală municipală Chișinău nr.1 - situația la deschiderea secțiilor de votare

Ora 7:00 // Au fost deschise secțiile de votare în Chișinău

Ora 6:00 // Toate secțiile de votare din Chișinău își deschid secțiile la ora 7:00, pentru ca cetățenii să-și poată alege viitorii primari.